VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA EKMELEDDİN İHSANOĞLU KARDEŞLİĞİ BAŞLADI

6 Temmuz 2014

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve CHP İl Örgütü, yeni oluşan MHP İl Yönetimine hayırlı ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve CHP İl Örgütü, yeni oluşan MHP İl Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle fikir alış verişinde bulundular. CHP Milletvekili Özcan amaçlarının el ele vererek ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtarmak olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan ve teşekkürlerini ileten MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, “Biliyorsunuz gündemimizde cumhurbaşkanlığı seçimi var, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili kendi aramızda bir istişare fikir alışverişi yapmak için randevu talep ettiler. Biz de kendilerine uygun olduğumuzu söyledik. Şu saat itibari ile randevu taleplerini kabul ettik. Hepiniz hoş geldiniz diyorum. Teşekkür ederim' dedi.

KAZIM KARSU ÜLKENİN KURTULUŞUNU ANLATTI

CHP İl Başkanı Kazım Karsu birlik beraberlik mesajları vererek, “Ülkenin kurtuluş, ülkenin bataktan, sarmaldan kurtuluşu bu iki partinin, bu iki görüşün asgari müştereklerde birleşmesinde, bütünleşmesinde, bir noktaya temas etmesinde görüyorum. Yeni cumhurbaşkanı adayımızı beraberce destekleyeceğimiz için ayrıca mutluyum. Mağlubiyet artık galibiyetlere dönmelidir. Sevgisizlik sevgiye dönmelidir. Ülke pahasına her şey yapılır. Bizim birbirimizden fazla farkımız yok. Aynı ülkeden, aynı kaynaktan geliyoruz' ifadelerini kullandı.

ÖZCAN’IN EKMELEDDİN SEVGİSİ

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun diğer adaylardan farklarını aktardı. Özcan, “Bu seçim Türkiye'de ilk oluyor. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi meselesi ilk kez yaşanıyor. Bir inatlaşma sonucunda 2007'de hatırlarsınız mevcut cumhurbaşkanı parlementoda seçildikten sonra daha önce planlanan halk oylaması sonucunda cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi kararı verildi. Tabi bu noktada Türk halkına, milletimize çok önemli bir görev düşüyor. En doğru adayı, cumhuriyetin temel niteliklerini en iyi kollayabilecek, bu ülkede farklı düşünen insanların tamamının işte benim cumhurbaşkanım, işte benim geleceğimin teminatı diyebileceği bir cumhurbaşkanına seçmek ile yükümlüdür milletimiz. Elbette bu noktada siyasi partiler olarak, milletvekilleri, il başkanları, yöneticiler olarak bizlerinde görevi halkımıza doğruyu anlatmak, doğru bir tercihte bulunabilmelerine katkı sunmak' ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.