VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE EKMEL BEY İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADI

21 Temmuz 2014

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Örgütü çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için sahaya indi. CHP ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Örgütü çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için sahaya indi. CHP İl Başkanı Kazım Karsu, yaptırdıklarını seçim aracıyla teşkilatını da yanına alarak sokak sokak gezmeye başladı.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu çalışmalarla ilgili olarak, “Kampanyayı başlattık. Başarılı bir kampanya olmaya başladı. Şimdide aracımızı giydirdik, onunla çalışmaya bugünden itibaren başlıyoruz. Halkımıza, Bolu halkına çok teşekkür ediyorum kampanyadaki destekleri için. Çalışmalarımızı ilçeler bazında da devam ettireceğiz arkadaşlarımızla beraber. Çok umutluyuz, mutluyuz. Çünkü iyi bir aday peşinde koşuyoruz. Kendilerine de çok teşekkür ederiz. Bizim böyle bir adayımız olduğu için. Bolu halkına bundan sonra da çok faydalı olacağız diye kanaatimiz var. Herkese bize destek vermesini önemle rica ediyorum” dedi. 

 “YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ”

Karsu ayrıca, “Ankara’dan gelecek genel merkez yöneticileri ile birlikte gruplar halinde çalışacağız. Her grup iki ilçede çalışma yapacak. İlçelerde bazı sorunlar çıkarsa diğer arkadaşlarda onlara destek verecek. Çalışma süremiz zaten kısa ve çok yoğun çalışacağız. Başarılı oluruz diye düşünüyorum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

www.koroglugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.