VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLER VE BÜROKRATLAR PİKNİKTE BULUŞTU

6 Eylül 2014

Bolu Gazeteciler Cemiyeti meslek birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla Amcabey Göleti’nde piknik düzenledi. Kaynaşma organizasyona ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti meslek birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla Amcabey Göleti’nde piknik düzenledi. Kaynaşma organizasyona çok sayıda siyasi, bürokrat ve gazeteci katıldı.

Haber: Oğuz AKYÜZ 

16 Ağustos günü olağan kongre ile yeni başkanını seçen Bolu Gazeteciler Cemiyeti ilk organizasyonu düzenledi. Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulunun düzenlediği kaynaşma organizasyonuna Bolu Valisi Ahmet Zehtaroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcımları Hüseyin İka, işadamları Necip Çarıkçı ve Abdullah Alemdar, Ak Parti İl Başkan Vekili ve Hukuki ve Sosyal İşler Başkanı  Nurettin Doganay ile Ak Parti İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, Mhp İl Başkanı Mehmet Aydın, Bolu Dağı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve çok sayıda gazeteci ailesi ile birlikte katıldı.

Kimi balık tuttu kimi özçekim yaptı

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Amcabey Göleti’nde düzenlediği pikniğe katılanlar bol bol doğa manzaralı fotoğraf çekilirken kimi de balık tutmayı tercih etti. Piknik organizasyonuna balık oltaları ile gelen bazı gazeteciler umduklarını bulamadı. Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’da balık tutan gazetecileri yalnız bırakmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.