MANTARCILAR DİKKAT KÖROĞLU DAĞLARINDA FOTOKAPANA YANSIDI


Bolu’nun Köroğlu Dağları’nda ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, ayının doğal yaşam alanındaki görüntülerini kaydetti. Görüntüler, özellikle mantar toplamak için bölgeye çıkan vatandaşlara dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

MANTARCILAR DİKKAT KÖROĞLU DAĞLARINDA FOTOKAPANA YANSIDI

Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun doğal güzellikleriyle bilinen Köroğlu Dağları’nda fotokapana ilginç görüntüler yansıdı. Ormanlık alanda hareket eden ayı, bir süre bölgede dolaştıktan sonra ağaçlık alan içerisinde gözden kayboldu.

Fotokapan kayıtlarında ayının ormanlık ve kayalık bölgede ilerlediği anlar net şekilde görülürken, bölgede vatandaşların da zaman zaman yürüyüş yaptığı görüldü. Özellikle mantar toplama sezonunda ormanlık alanlara giren vatandaşların, yabani hayvanlara karşı tedbirli olmaları istendi.
 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.