MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN: ÖMER FARUK ÖZKAN GÖREV BAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde 2 gündür kayıp olarak aranan Volkan Civelekoğlu'nun (23) cansız bedenine Fırtına Deresi'nde ulaşıldı

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN: ÖMER FARUK ÖZKAN GÖREV BAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde 2 gündür kayıp olarak aranan Volkan Civelekoğlu'nun (23) cansız bedenine Fırtına Deresi'nde ulaşıldı. AFAD ekibini taşıyan bot, cesedin sudan çıkarıldığı sırada debisi yükselen derede devrildi. Akıntıya kapılan 4 AFAD personelinden 3'ü kurtarılırken, Ömer Faruk Özkan ise hayatını kaybetti.

Bolu Nüfusuna Kayıtlı Olduğu Öğrenildi

Yürekleri yakan kazanın ardından acı haber Bolu'ya ulaştı. Hayatını kaybeden genç AFAD görevlisi Ömer Faruk Özkan'ın, Bolu'nun Hamzabey köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Geride 10 Aylık Bebeğini Bıraktı

1998 doğumlu olan genç AFAD çalışanının evli ve henüz 10 aylık bir çocuk babası olduğu belirtildi. Görevi başında yaşamını yitiren Özkan'ın vefatı, ailesini, yakınlarını ve tüm Bolu halkını derin bir yasa boğdu.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.