NUHMAR VE CARREFOURSA YETKİLİLERİ MAHKEMEDE KONUŞTU: “ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ”

Bolu 3. Ağır Ceza Mahkemesinde, Bolu Belediyesine yönelik görülen icbar suretiyle irtikap soruşturmasında NUHMAR ve Carrefoursa yetkilileri şikayetçi olmadı.

NUHMAR VE CARREFOURSA YETKİLİLERİ MAHKEMEDE KONUŞTU: “ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ”
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediyesine yönelik marketlere icbar suretiyle irtikap soruşturmasında, mağdur sıfatıyla Nuhmar Sahibi İbrahim Erdini ve Carrefoursa Şube Müdürü Ahmet Gülsever konuştu. Şikayetçi olmadıklarını ve davaya katılmak istemediklerini söylediler. NUHMAR'ın reklam sözleşmesinin devam ettiğini belirtilti.

İbrahim Erdini: "5 gün içinde hallettik"
NUHMAR Sahibi Erdini, kendilerine baskı yapılmadığını belirterek, BOLSEV'le reklam anlaşması yaptıklarını belirtti.
Tüm mağazalarının NACE kodu hatasını 5 gün içinde hallettiklerini belirten Erdini, denetimerin de rutin olduğunu söyledi.

Tüm mağazalarının NACE kodu hatasını 5 gün içinde hallettiklerini belirten Erdini, "NACE kodu 1 vardı bizde de. Marketlerin denetlendiğini duyduk. Ben de Zabıta Müdürü Hakan Bey'in yanına gittik. Tamam dedik, 5 gün içerisinde bütün şubeleri hallettik" diye konuştu.

Ahmet Gülsever: "Şakalar falan yapıldı"
Ahmet Gülsevere, kendilerine zorlama yapılmadığını belirtti. BOLSEV hakkında bilgi verildiğini ve reklam zarfları dağıtıldığını söyledi. Fiyatların yüksek bulunduğunu ve üst yönetimlere iletileceğinin konuşulduğunu aktardı. Tanju Özcan'ın 'Ya seve seve vereceksiniz ya da ... vereceksiniz', şeklinde bir söylemi olmadığını belirtti. Şikayetçi olmadığını ve davaya katılmayacağını aktardı.

Gülsever, marketlerle yapılan toplantı için, "Zoraki bir şey düşünmediklerini, reklam karşılığında gelir sağlamayı amaçladıklarını, yardımların bir yere gitmeyeceğini söylendi.
Mağaza müdürü arkadaşlarla toplantı yapmışız gibiydi, şakalar falan yapıldı. İşler konuşuldu" dedi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.