VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABANT'A FETO İÇİN EV YAPILACAKMIŞ...

23 Ağustos 2016

..............................................

Fethullahçı Terör Örgütü’nün lideri Fethullah Gülen’in darbe planı tutsaydı Bolu’ya yerleşmeyi düşündüğü iddia edildi. Özellikle Abant bölgesinin havasının Amerika’da yaşadığı Pensilvanya’nın havası ile aynı olduğu, sağlığı açısından Abant’ın vatana ihanetle hakkında iddianame hazırlanan Fettullah Gülen’e çok uygun olduğu kendisine bildirildi. Bolu’da FETÖ’ye bağlı yapının yıllardır güçlü olması ve 17-25 Aralık’tan sonra bir operasyonun bile yapılmaması, örgütünün Bolu’da nasıl güçlü bir konumda olduğunu gözler önüne seriyor.ç

Fettullah Gülen’in Abant’a ayrı bir önem verdiği, hatta FETÖ’nün organize ettiği Abant Platformunu isminin de örgüt lideri Gülen tarafından Abant’a olan özel ilgisi nedeniyle verildiği öğrenildi.

Fettullah Gülen’in Abant’ta yaşaması için Bolu’nun eski valisi şimdilerde FETÖ üyeliğinden tutuklanarak cezaevine gönderilen İbrahim Özçimen’in Fettullah Gülen’e çiftlik yapılması için Abant’ta arazi aradığı iddialar arasında. Gülen’in Bolu’da yaşamayı planladığı için Bolu’ya ayrı bir önem verdiği ise yapılan son operasyonlarda gözler önüne seriliyor. Özellikle geçmiş dönemde özel doktorunun AİBÜ Tıp Fakültesi’nde görev yapması bu iddiaları güçlendiriyor.

BOLU ÖRGÜT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bolu’da FETÖ’ye bağlı yapının yıllardır güçlü olması ve 17-25 Aralık’tan sonra bir operasyonun bile yapılmaması, örgütünün Bolu’da nasıl güçlü bir konumda olduğunu gözler önüne seriyor.

Kaynak - Bolu Gazetesi 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.