ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR

............................

ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

AK Parti Bolu 1. sıra Milletvekili Adayı Arzu Aydın, Sandallar ve Kasaplar Mahallesinde vatandaşların yoğun ilgiyle karşılandı. Aydın, özellikle kadın seçmenlerle uzun uzun sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Kasaplar ve Sandallar Mahallesi’nde kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmayan Arzu Aydın, Mahalle sakinlerinden Güçlü Türkiye’nin yoluna devam etmesi için 24 Haziran tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçiminde AK Parti’ye destek olmalarını istedi.

“DİĞERLERİ KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR”

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, “AK Parti iktidarları döneminde özellikle yaşlılarımız için çok ciddi kazanımlar sağlandı. 2002’den bu yana AK Parti hükümetlerinin yoğun çalışmaları sonucunda meydana gelen ekonomik büyüme neticesinde sosyal güvencesi olmayan yaşlı vatandaşlarımız da ihmal edilmemiş ve 65 yaş aylığına haiz vatandaşlarımızda kaynak artışından hak ettiği payı almıştır. 2002 yılı Aralık ayında 24 TL olan 65 yaş aylığı 2018 yılı Mayıs ayında 500 TL’ye yükselmiş ve yaklaşık 20 katına çıkmıştır. 2018 itibariyle yaklaşık olarak 600 bin vatandaşımız bu hizmetten faydalanmaktadır. Bu devletin yükselen gücüyle, ekonomisiyle alakalı ve bu artış her yıl devam etmektedir. İşte teyzelerimiz, amcalarımız bunun da farkında. Ve biliyorlar ki diğerleri konuşur, AK Parti yapar” dedi.

Haber Fotoğrafları
ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
ARZU AYDIN DURMAK BİLMİYOR
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.