VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ERDOĞAN BU ÜLKEYE HİZMET ETMİŞTİR"

18 Haziran 2018

.................

CHP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan, “Tayyip Erdoğan bu ülkeye hizmet etmiştir. Yaptıkları için teşekkür edeceğiz. Yapmadıkları ile ilgili eksikleri biz gidereceğiz.” dedi.

Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi'nde bulunan Atatürk Orman Parkı'nda yer alan bir restoranda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Özcan burada muhtarlara hitap etti. Erdoğan’a yaptığı hizmetler için teşekkür eden Özcan şöyle konuştu:

“Sayın Erdoğan’ın 24 Haziran itibariyle emeklilik dönemi başlıyor. ‘Vakit Bolu Vakti’, ‘Vakit Türkiye Vakti’ bunları geçeceğiz. ‘Vakit Jübile Vakti’. Vakit emeklilik vakti. Bazen bize soruyorlar. Bazıları bize ‘intikam duygusu ile hareket edecek misiniz?’ diye soruyorlar. Böyle bir derdimiz yok samimiyetle söylüyoruz. Tayyip Erdoğan bu ülkeye hizmet etmiştir. Yaptıkları için teşekkür edeceğiz. Yapmadıkları ile ilgili eksikleri biz gidereceğiz. Tayyip Erdoğan suç mu işlemiş? Ceza mı çekmesi gerekiyor? Hükümet olarak bu bizim sorunumuz değil, yargının sorunu. Türkiye’de bağımsız yargıyı tesis edeceğiz. Tayyip Erdoğan’ı yargılaması gerekiyorsa onu yargılayacak, Tanju Özcan’ı yargılaması gerekiyorsa yargılayacak. Muharrem İnce’nin yargılanması gerekiyorsa onu yargılayacak. Bu bizim işimiz değil.”

 

2 yorum yapılmış
  • Cakir
    18 Haziran 2018 • 10:11
    Yaptığınız yalan söylediğiniz her şeyin zaten bedelini ödüyorsunuz. Man adası dediniz iftira attınız. Tazminat ödemeye mahkum oldunuz. İşinize gelmeyince adalet yok yargı yok dersiniz. Türkiyeye sermaye gelmesin diye Türkiyede kimsenin can ve mal güvenliği yoktur diye alman gazetelerine konuşan sizler. Teröristleri mitinglerizde alkışlatan sizler.. Yazık... Yıkan yakan bir CHP ve vekilinin oy toplama çabaları.
  • SezenErbag
    18 Haziran 2018 • 13:49
    Hep söylediğim bir söz vardir eğer Tanju Özcan da zerre CHP lilik ruhu varsa bende Kleopatra'yım..insan utanır böyle bir açıklama yapmaya..yaziklar olsun..durum o kadar açık ve net ki Özcan resmen akp ye yesil ışık yakiyor..gelecek secimlerde akp den aday olmazsa ben de birsey bilmiyorum..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.