VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKŞENER “KURULTAY” DEDİ

22 Temmuz 2018

.............................................

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da yapılan 1. Çalıştayı'nda çıkan tartışmalar üzerine Genel Başkan Meral Akşener'in istifa etti.

Çalıştayın son gününde yapılan kapalı oturumda partililer arasında tartışma yaşandı. Partililer, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Akşener'in izlediği siyaseti eleştirdi. Bunun üzerine çıkan tartışmalar büyüyünce Akşener, "istifa ediyorum" dedi. İddiaya göre, tartışmaların yatışmasının ardından Akşener, ikna edildi. Bu sırada bazı partililer sosyal medyadan "istifa açıklaması" yaptı.

İYİ Parti GİK Üyesi Fatih Eryılmaz, istifasını Twitter hesabından duyurarak, "İYİ Parti'den istifa ediyorum. Gerekli açıklamayı daha sonra yapacağım" ifadesini kullandı. 15 Temmuz gecesi Ankara Emniyeti önüne gelen tanklara karşı ilk direnişi başlatan emniyet amiri olan Mehmet Fatih Eryılmaz, darbecilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanmış ve "gazi" olmuştu.

BU DA DİĞER BİR İDDİA

Bazı kaynaklara göre; Kurultayda kavga çıkmış. Bir gencin burnu kırılınca Akşener de sinirden bayılmş. Sonra da 'istifa ediyorum' demiş.

Akşener'in, kısa süre içerisinde bir açıklama yapacağı kaydedildi. Kapalı oturumda çıkan tartışmalar sırasında, bazı partililerin "olağanüstü kurultay" çağrısında bulunduğu öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • Tugaysepeti
    22 Temmuz 2018 • 12:23
    Abla daha Cumhurbaşkanı yapacaktık seni..
  • vatandas
    23 Temmuz 2018 • 14:09
    ne kadar aşağılıkça bir başlık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.