VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 18 AĞUSTOS CUMARTESİ

18 Ağustos 2018

................................................

Ilıcakınık köyü halkından, Ayşe YILMAZ’ın eşi, Cemal ve Cevat YILMAZ’ın babaları, Orüsten emekli İsmail YILMAZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ilıcakınık köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Çorum İskilip Çomu köyü halkından, Osman AKKAYA’nın eşi, Hasan, Ali AKKAYA ve Fatma ADIGÜZEL’in anneleri, Faruk, Mücahit, Merve ADIGÜZEL’in anneanneleri, Müslüme, Rahime AKKAYA ve Mustafa ADIGÜZEL’in kayınvalidesi, Samet, Gamze, Gizem, Sadık, Sema AKKAYA’nın babaanneleri, Şahin ve Melek ARIK’ın ablaları Mesude AKKAYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pembe Ulaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Taşoluk köyü cennetderesi Mahallesi halkından, (merhum) Hasan ERBAY’ın oğlu, İbrahim, Mustafa ve Abdulkerim ERBAY’ın abileri, Selami ve Bilal ERBAY’ın babaları, Tepecik Mahallesi esnaflarından Erbay gıdanın sahibi Abdullah ERBAY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşoluk köyü Cennetderesi Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Tekke Yenipelitçik köyü halkından Sarıcalar Mahallesi sakinlerinden, Döndü KARAARSLAN’ın eşi, Şükran GÜLEN, Mehmet, Süleyman KARAARSLAN ve Nebahat ÇİĞDEM’in babaları, Cemal ve Hamdi KARAARSLAN’ın kardeşi Kemal KARAARSLAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pembe Ulaş caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Ericek köyü Çıtaklar Mahallesi halkından, (merhum) Mustafa ÇETAK’ın eşi, Hatice, Hacer, Mustafa, Ahmet ve Nuriye’nin anneleri Mahmure ÇETAK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ericek köyü Çıtaklar Mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.