VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERAY'DAN RASİM BAŞKANA ZİYARET

23 Aralık 2020

....................................

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği performansıyla adeta fırtına estiren ve geçtiğimiz hafta talihsiz bir şekilde yarışmadan elenen Bolulu Eray Aksungur, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i makamında ziyaret etti.

TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye’ye katılan ve performansı ile Bolu’nun gururu olan Bolulu Eray Aksungur, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Yardımcısı Özdemir, Bolu adına Aksungur’a Bolu’nun tanıtımına katkı verdiği için teşekkür ederek, meslek hayatında başarılar diledi.

“BOLU'YA DÖNER DÖNMEZ AYAĞININ TOZUYLA BİZLERİ ZİYARET ETTİ”

Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in yaptığı paylaşım şu şekilde; “MasterChef Türkiye yarışmasında sergilediği başarılı performansla tüm Bolu halkını gururlandıran, ancak geçtiğimiz hafta talihsiz şekilde elenen  Eray Aksungur kardeşim Bolu'ya döner dönmez ayağının tozuyla bizleri ziyaret etti. Kendisine şahsım ve tüm Bolu halkı adına şehrimizin tanıtımına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum”

  • ERAY'DAN RASİM BAŞKANA ZİYARET
1 yorum yapılmış
  • Ali
    23 Aralık 2020 • 10:21
    İnşallah 1 hafta sonra unutmazsınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.