VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASTERCHEF ERAY’IN HEDEFİ BOLU’YA HİZMET ETMEK

21 Mayıs 2021

...................................................

Masterchef yarışmasıyla tanınan aşçı Eray Aksungur, birçok teklif almasına rağmen kendi işinin patronu olmak istediğini belirterek, “Bolu’da olmayan her şeyi buraya getirmeyi hedefliyorum. Kendi yemek kültürümüzü uluslararası mutfaklarda yorumlayarak farklı şekilde bu şehre hizmet vermek istiyorum” dedi.

Haber: Eda GÖK

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasındaki başarısıyla dikkat çeken Bolu’lu aşçı Eray Aksungur, yarışmada memleketini temsil etmekten gurur duyduğunu söyleyerek, “Bu şehirde doğdum bu şehirde doydum. Bu şehre büyük hizmetler vermek istiyorum. Kendi adımdan çok memleketimin adını duymak daha çok gurur veriyor. Yarışmadan sonra da gittiğim her yerde olumlu tepkiler alıyorum” diye konuştu.

ÇOK TEKLİF GELSEDE KENDİ İŞİMİN PATRONU OLACAĞIM

Yarışmadan sonra çok teklif aldığını söyleyen Aksungur, “İnsanlar beni çok seviyor bende sürekli olarak iletişim halinde kalıyorum. Birçok teklif var ama ben kendi işimin patronu olmak istiyorum. Bolu’da yemek yenecek yer çok ama daha iyi hizmet vermek için Bolu’da olmayan her şeyi buraya getirmeyi hedefliyorum. Kendi yemek kültürümüzü de uluslararası mutfaklarda yorumlayarak farklı şekilde bu şehre hizmet vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Basri
    23 Mayıs 2021 • 01:13
    Memleket sevlasi genclerimiz oldugu sürece bizi kimse yikamaz ,Allah yolunu acik etsin kardesim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.