VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ZABITAYI VURAN ŞAHIS ADLİYEDE

20 Haziran 2021

...........................................

Bolu’da, kedisini öldüren köpeğin sahibi olan zabıtayı tabancayla göğsünden vuran 54 yaşındaki Gürsel Söğütoğlu adliyeye sevk edildi. Söğütoğlu kendisine yöneltilen, ‘Pişman mısınız?’ sorusuna ‘Bilmem ki. Kaza zaten’ cevabını verdi.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında Dağkent Mahallesi 4. Ada’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan 54 yaşındaki Yücel Güler’in köpeği önceki gün komşusu 54 yaşındaki Gürsel Söğütoğlu’nun bahçesine girerek kedisini öldürdü. Köpeğin dün sabah saatlerinde yine bahçesine girdiğini gören Söğütoğlu evinde bulunan tüfekle köpeğe ateş etti. Köpeğine ateş edildiğini gören Güler ile Söğütoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Söğütoğlu yanında bulunan tabancayla Yücel Güler’i göğsünden vurdu.

“BİLMEM Kİ”

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yücel Güler olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavisi için İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Komşusunu vuran Söğütoğlu ise, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gürsel Söğütoğlu, gazetecilerin ‘Pişman mısınız?’ sorusuna ‘Yani bilmem ki. Kaza zaten’ diyerek cevap verdi.

5 yorum yapılmış
  • Hadi
    20 Haziran 2021 • 04:34
    Nasıl kaza oluyor göğsüne sık arkasından sık üstelik eşi de yanındayken kurşun eve kadar girsin.hırsını alama arkadan tüfeği al köpeğe üç el ateş aç sonra kazaydı de üstelik pişmanlık da duyma inşallah hak ettiğin cezayı alırsın,
  • Bolulu
    20 Haziran 2021 • 09:51
    Memlekette adelet mi var ceza bile almaz
  • bolulu
    20 Haziran 2021 • 12:58
    insanların sınırı vardır, sınırları zorlamamak gerek yoksa istenmedik sonuçlar doğabilir, kendi hayatını mahvetmeyi bile göze alır, tartıştığınız insanı iyi seçin.
  • Celaldayi
    20 Haziran 2021 • 21:46
    hahaha iyiymis vallaha adam vuranlarin yeni yolu kaza ile vurdum....sonra ozgurluk.Adalet nereye gittin be yaaaa
  • nemelazm
    21 Haziran 2021 • 00:23
    tartıştığınız insanları iyi seçin nedir ? insanlar sorunlarını çözmek için kimse ile konuşamayacak mı ? tartışamayacak mı ? oldu o zaman tartışmmasın kimse çeksin bir birini vursun... bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahilliktir. . .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.