VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUMBARASINDAKİ PARAYI CAMİYE BAĞIŞLADI

20 Haziran 2021

..............................................................

HABER / BÜLENT VELİOĞLU- MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, küçük bir çocuğun kumbarasındaki 15 TL’yi cami yapımı için bağışladığını belirterek, “Bir vatandaşımız da cebindeki 30 TL parasının yarısını annesi için bize gönderdi. Ben burada sosyal dayanışmayı güçlendirmek istiyorum.” diye konuştu.

Hafriyat çalışmalarına başlanan cami inşaatı ile ilgili Özgürbolu’ya özel açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, “Haftaya kara betonu atılacak. Zor bir proje, bu yıl cami inşaatını bitirmeyi planlıyoruz. Yazdığım mektuba sadece Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cevap verdi ve katkıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’dan henüz haber yok. Çok sayıda insan bağış yapıyor ama yavaş gidiyor. Şu anda açıklamayacağım ama miktarlar çok yüksek değil. Benim amacım bütün caminin maliyetini Bolu’dan toplamak değil.” Dedi.

ÇOCUKTAN ANLAMLI BAĞIŞ

Cami bağışıyla ilgili kendilerine gönderilen anlamlı mesaj ve bağış miktarlarını da paylaşan Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bir vatandaşımız şöyle bir mesaj göndermiş. ‘Merhabalar başkanım. Durumumuz ortada herkes büyük bağışlar yapabilecek durumda değil. Bugün cebimde 30 TL var 15 TL’si cami inşaatı için annemin sevabına yatırdım.’ Küçük bir kardeşimiz ise ‘Tanju amca ben Arda. Kumbaramdan 15 TL çıktı. Babama da söyledim camiye gönderecek. Bir ara konuşalım’ diye mesaj atmış. Bir asgari ücretli de tüm masraflarını çıkardıktan sonra cami için 27 TL ayırabildiğini söyledi. Gönlüm daha fazlasını istiyor ama bunu gönderiyorum demiş. Ben burada sosyal dayanışmayı güçlendirmek istiyorum. Bu ilde Erdoğan’ı, Bahçeli’yi ve Kılıçdaroğlu’nu seven insanlar var. Ben onlardan milyonlar istemedim. Onların göndereceği 1 TL benim için çok kıymetli. Allah’ın evi için bağış istedim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.