VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA ALTINDAL TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

5 Ocak 2022

…………………………………………………………………………………………………………….

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın olan genel kurulu gerçekleştirildi. 584 üyesi bulunan odanın başkanlığını Mustafa Altındal yeniden başkan seçildi.

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odasının genel kuruluna çok sayıda pazarcı esnafı ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Beykoz, Ahmet Yılmaz, BESOB Başkanı Tahir Gayret ve komşu illerin oda başkanları katıldı.

Genel Kurulda konuşan Mustafa Altındal, “Bu layık göreve getirildim. Bolu’da ve Türkiye’de pazarcı esnafının önemini kanıtladık. Biz büyük bir camiayız. Şeytanın bol olduğu yerde, gece yarısı yollara çıkan, 7/24 ekmeğinin peşinde koşan emektarız. Sizin hakkınızı bene kollamazsam, sizin hakkınızı yiyen olursa, ben sormazsam. Allah bana sorsun. Bizim kazandığımız helal lokma. Öyle helal lokmayı da kimseye eyvallah yedirtmeyiz. Yemeye kalkan olursa da biz büyük lokmayız, boğazınızda kalırız. Buradan Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a da teşekkür ederim. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten bir kişidir. Her zaman bizlerin emekçinin yanında olmuştur” dedi.

 Tek aday olarak genel kurula katılan Mustafa Altındal, yeniden oda başkanlığına getirilirken Yönetim Kurulu Asil üyelere Mustafa Tuna Maltaş, Kenan Sönmez, Seçkin Yılmaz, Mustafa Erol, Kemal Sönmez ve Emrah Benli, Denetim Kurulu Asil Üyeliğe ise Yalçın Demir, Mesut Talafat ve Onur Ahmet Erol getirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.