VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

STK’LARDAN ÇOCUKLARA ÖZEL CAMİDE NEŞELİ ETKİNLİK

29 Haziran 2022

................................................

Bolu’da çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle çocuklar camide buluşuyor etkinliği düzenlenecek. Akşam saatlerinde başlayacak etkinlikte çocuklarla cami içerisinde ve dışında çeşitli oyunlar oynanacak. Etkinliğe Bolu Valiliğinin yanı sıra bazı kamu kurumlarda paydaş olarak destek verecekler.

Bolu’da hizmet veren sivil toplum kuruluşları Tügva, Cihannüma, Önder İmam Hatipliler Derneği, Evrensel Hafızlar Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, MTTB, Ensar Vakfı, Semerkand Vakfı, Memur-Sen, Bolu İHH, Türkiye Diyanet Vakfı, ve Hayrat Vakfı tarafından çocukların camiye gelmelerini sağlamak için içerisinde oyunların ve eğlencelerin yer aldığı etkinlik düzenlenecek. 2 Temmuz’da saat 18.00’de Kalıcı konutlar camisinde yapılacak etkinlikte aileler çocukları ile birlikte camide buluşacaklar. Üç saat sürmesi planlanan etkinlik boyunca cami içerisinde ve dışında eğlenceli oyunlar düzenlenecek.

Çocukların ilahi söyleyeceği etkinlikte geleneksel sokak oyunları ile neşeli saatler geçirecekler. Etkinlikte çocuklara ailelerin evlerinde yaptığı ikramlar, dondurma ve osmanlı macunu ikram edilecek. Etkinliğe Bolu Valiliğinin yanı sıra Milli Eğitim, Sağlık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de paydaş olarak destek verecek.

2 yorum yapılmış
  • Mustafaahin
    29 Haziran 2022 • 08:37
    Tebrik ederim. Güzel bir faliyet
  • VATANDA
    30 Haziran 2022 • 05:22
    BÜYÜKLERİ UYUTTUNUZ SIRA KÜÇÜKLERDEMİ..?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.