VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’A PARTİLERDEN TEKLİF YAĞIYOR

9 Temmuz 2022

........................................

ÖZEL HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihraç istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesi nedeniyle çok sayıda siyasi parti temsilcisinin kendisine teklif götürdüğünü açıklayarak, “Başka partiye geçmek gibi de bir düşüncem yok. Partilerden tekliflerde var. Sanki ben partiden ihraç edilmişim gibi hemen hemen her partiden yetkilendirilmiş veya yetkilendirilmemiş birileri geliyor” dedi.

CHP’den ihraç istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 25 Temmuz’da savunmasını yapacak. Parti yönetimi savunmasının alınmasının ardından Özcan hakkında ihraç yada kınama ceza verilmesi yönünde karar verecek. Bolu Gazeteciler Cemiyetinin Bayram gazetesine konuşan Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan talep ettiği randevuya olumsuz yanıt verildiğini açıklayarak, “Sayın genel başkanımız bu süreçte görüşmenin doğru olmadığını ifade etti. Bende ısrar etmedim. İki kararı da bekliyorum ama ihraç etmeyeceklerini umuyorum. Çünkü bunu hak ettiğimi düşünmüyorum. Artık takdir kamuoyunun. İhraç edilmem durumunda bu durumun belediyedeki çalışmalara da yansıyacağını düşünmüyorum. Belediye meclis üyesi arkadaşlara da ihraç edilmem durumunda tepki olarak istifa etmemelerini istedim. Beni CHP’den hukuken kopartabilirler ama gönlümden CHP sevgisini çıkartamazlar.” diye konuştu.

PARTİLERDEN TEKLİFLER VAR

Özcan, ‘İhraç edilmeniz, önümüzde yapılacak seçimlerde CHP’nin Bolu’daki oy oranlarını olumsuz etkiler mi?’ şeklindeki soruyu, “Ben ihraç edilsem de yine ilk genel seçimde CHP’ye oy atacağım. CHP’nin elbette seçilmiş bir belediye başkanın ihraç etmesi halinde bundan fayda sağlamayacağını tecrübeli bir siyasetçi olarak söylebilirim. Ben yolsuzlukla suçlanan bir belediye başkanı olsam, hakkımda rüşvet alıyor, zimmetine para geçiriyor, ihaleye fesat karıştırıyor deseler o zaman o tip insanları partide tutmamak lazım. Ama böyle uyduruk, garip bir polemiğe girmişsin bana göre bunlar sebep değil. Biz savunmamızı yapıp bekleyeceğiz. Benim her iki cezaya da hazırlıklı olduğumu kamuoyu bilsin. Başka partiye geçmek gibi de bir düşüncem yok. Partilerden tekliflerde var. Sanki ben partiden ihraç edilmişim gibi hemen hemen her partiden yetkilendirilmiş veya yetkilendirilmemiş birileri geliyor. Ben onlara ‘CHP’den ihraç edilsem bile bağımsız kalmayı tercih ediyorum’ diyorum. Bazıları yetkili organlarını temsilen geldiklerini söylüyorlar.” diye yanıtladı.

 

8 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    9 Temmuz 2022 • 18:48
    En güçlü olacağın konum Bağımsız kalmandır
  • SebenliMustafa
    9 Temmuz 2022 • 18:50
    2 hazımsız akepeli yorum yazmış teklif yokmuş muş muş. :))
  • yldray
    9 Temmuz 2022 • 14:32
    ufak at cicivler yesin. bu satten sonra kim kabul edecek. hangi partililere kadına ben evlibarklı adamım, çoçuku olmayan kadına b en sana yardım edemem demesinimi isteyecekler
  • Siyasigr
    9 Temmuz 2022 • 15:57
    Bence kandırıyorsun,teklif gelsin diye yapıyorsun.
  • Gerek
    10 Temmuz 2022 • 02:46
    Yalanın sınırı yok ya salla.Seni alıp başına belamı yapsınlar.Chp ihraç etmesin diye yerel basına sokak röportajı yaptır sonra kendinle ilgili güzel yorumları yayınlat.Sende yalan bitmezzz.Sen HDP ye bile yeşil ışık yakarsın.Hem onları eleştir hem yeşil ışık yak bunu bile yapacak kapasite var sende.
  • Ip
    10 Temmuz 2022 • 06:18
    Siz o başkanı opunde başınıza koyun gereksizler tanju başkan olmasaydı bolunun bırak sesini yerini bile bilmezlerdi ne kadar gereksiz konuşuyorsunuz tanju başkan boluya adam gibi adam olduğunu için bolu belediye başkanı seçildi
  • Kurunfiek
    11 Temmuz 2022 • 05:22
    Gel iyi partiye
  • bolulu
    11 Temmuz 2022 • 07:09
    Bulunmayan hınt kumasımısın derler eskıler.Analar ne aslan parcaları doguruyor.Yeterkı fırsat verilsin ne yeteneklı becerikli bireyler var toplumumuzda baskanın tanınmasına vesile olan Yüksel beydir nokta.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.