VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU YARIŞMACI HERKESİ ÜZDÜ

23 Ağustos 2022

.......................................

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında, iki böbreği de işlevini yitiren Bolu Mengenli yarışmacı Hamza Mercimek’in sözleri tüm Türkiye’yi gözyaşına boğdu.MasterChef Türkiye’nin 48’inci bölümünde, 2021 yılındaki MasterChef yarışmacıları bu yılki yarışmacılara destek vermek için stüdyoda bir araya geldi.

Geçtiğimiz yılın yarışmacısı olan Mengenli Hamza Mercimek’in, börek yetmezliği nedeniyle rahatsızlığını öğrenen MasterChef’in jüri üyeleri Bolulu Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, hemen Hamza ile görüntülü telefon bağlantısına geçerek sohbet etti. Bu sırada Hamza, geçen sene birlikte yarıştığı arkadaşlarıyla da hüzünlü dakikalar yaşadı.

“BÖBREK AĞRISI ŞİKÂYETİYLE HASTANEYE GİTTİM”

Yaşadığı diyaliz sürecini ve ameliyat hazırlıklarını anlatan Hamza, MasterChef stüdyosunda annesinin böbreklerinden birini ona vereceğini paylaşmasıyla herkesi gözyaşlarına boğdu. Hamza Mercimek, böbrek ağrısı ile hastaneye gitmesiyle böbrekleri iflas ettiğini öğrendiğini de yine TV8 stüdyosunda sevenleriyle paylaştı.

“ANNEM BANA CAN VERECEK”

Hamza, ''Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak. Evden çıkamıyorum. Sizleri görmek benim için iyi oldu, çok mutluyum '' dedi.

STÜDYO GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mengenli Hamza’nın açıklamalarının ardından, yarışma arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Her 3 şefte en kısa zamanda Hamza’yı ziyaret edeceklerini dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.