VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ TANJU ÖZCAN DÖNEMİ

4 Ekim 2022

.............................

HABER/ENES ÖZKAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 1 yıl geçici süreyle CHP’den ihraç edilmesinin ardından ilk Belediye Meclis Toplantısı’nda ihraçtan sonra nasıl bir Tanju Özcan profili çizeceğini açıkladı. Samimi bir dil kullanacağını ifade eden Başkan Özcan, “Siyasilerimize, Arzu abla, Meral abla, Kemal dayı, Tayyip emmi, Devlet baba şeklinde hitap edeceğim” dedi.

Bolu Belediyesi Ekim ayı 1.meclis toplantısının başında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündem maddeleri görüşülmeden önce açıklamalarda bulundu. 1 yıl geçici süreyle partisinden ihraç edilen Başkan Tanju Özcan, siyasiler karşısında nasıl bir yol izleyeceğini anlattı.

ARZU ABLA, MERAL ABLA, KEMAL DAYI, TAYYİP EMMİ, DEVLET BABA…

Artık samimi bir dilde konuşacağını dile getiren Tanju Özcan, “Meclis çalışmaları hiçbir şekilde aksamayacak. Bende bundan sonra samimi bir dil kullanacağım. Daha yapıcı daha samimi bir dil kullanacağım. Mesela nasıl diyeceksiniz? Siyasilerimize artık şöyle hitap edeceğim, sayın vekilim yok.. Arzu abla, Meral abla, Kemal dayı, Tayyip emmi, Devlet baba. Samimiyeti getirmek lazım artık bu siyasete. Sayın vekilim benden büyük abla demek düşer. Meral hanıma kendi isteği doğrultusunda Meral abla diyordum. Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Kemal Dayı’ demenin, Tayyip Erdoğan’a ‘Tayyip Emmi’ demenin, Devlet Bahçeli’ye ‘Devlet Baba’ demenin ayıp bir tarafı mı var? Son derece samimi”

3 yorum yapılmış
  • Gerek
    4 Ekim 2022 • 15:14
    Bu kadar cıvık bir insan tanımadım şimdiye kadar.Artık siyasi hayatın bitti bunu anladın o yüzden böyle yapıyorsun.Beceriksiz.Seninle yol yürüyen herkesi yolda bıraktın.Seni bu saatten sonra adam yerine koyan da senin gibidir.
  • Muradd
    5 Ekim 2022 • 02:52
    Kovulmayı yenilenme olarak yedirmeye çalışıyor karakteri de müsait
  • bolu
    5 Ekim 2022 • 06:20
    başkanım sizi çok seviyorum; her daim arkanızdayız ama biraz sakin mi olsanız biraz geriden mi izleseniz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.