VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI’NDA DEV TATBİKAT

1 Kasım 2022

......................................

Haber: Tevhide İrem ZORLU

Bolu Dağı Tüneli’nde çarşamba günü Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kaza ve yangın tatbikatı yapılacağı duyuruldu. Tatbikat esnasında trafik tek şeride düşürülecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Bolu Dağı Tüneli içerisinde 2 Kasım Çarşamba günü tatbikat yapılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden tatbikatı duyuran Karayolları, saat 14.00-14.30 arasında trafiğin tek şeritten verileceğini ve sürücülere önemli bilgilendirmeler yapılacağını belirtti. Tatbikat Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara istikameti 2’nci kilometresinde yapılacak. Tatbikata Bolu’da bulunan AFAD, İtfaiye, Sağlık, Polis ve diğer paydaş kurumlar katılarak, kaza ve yangın anları birebir yaşatılarak gerçekleştirilecek.

TRAFİK DURDURULACAK

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Tatbikat öncesi çift şerit trafiğe kapalı olacak; tatbikat kapalı olan çift şeritte başlayacaktır. Tatbikat başlangıcında, tek şeritten akmakta olan trafik tünel girişinden durdurulacaktır. İtfaiye ve kaza kırım ekibi olaya müdahale ettikten sonra, tatbikatın başlamasıyla tünel girişince bekletilen trafik kontrollü bir şekilde tek şeritten verilecektir. Tatbikat başlamadan 15 dakika öncesinden Kaynaşlı Kavşağı’nda yer alan ‘Değişken Mesaj İşaretleri’ ile sürücüler bilgilendirilecektir; tercih eden vatandaşlarımız Kaynaşlı Kavşağı’ndan çıkış yapabilecektir.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.