VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASTERCHEF'İN ŞAMPİYONU METİN YAVUZ OLDU

11 Ocak 2023

......................

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında finale kalan Bolulu Metin Yavuz rakibi Kıvanç Karadeniz’i yenerek şampiyon oldu.

MasterChef Türkiye’de 6 aylık büyük mücadelenin sonunda birinci belli oldu. Büyük mücadele sonunda finale kalmayı başaran Bolulu Metin Yavuz rakibi Kıvanç Karadeniz’le birlikte belirlenen ürünlerle 3 ayrı yemek yaparak en yüksek puanı etti.

MasterChef Kıvanç ve Metin 2. etapta 3 yemeklik Dünya Mutfağı yemekleri menüsü hazırladı. 2. oyunu kazanan isim ise Bolulu Metin Yavuz oldu. TV8 canlı yayın ile izleyicilerin karşısına çıkan kritik MasterChef finalinde şampiyonu belirleyecek olan 3. Etapta finalistler imza yemeği hazırlamak için verilen sürede en başarılı yemeği çıkarmak için kozlarını paylaştı. 3. oyun sonunda Kıvanç 65 puana, Metin ise 70 puana ulaştı.

BOLULU METİN ŞAMPİYON OLDU

Acun Ilıcalı yapımcılığında 10 Ocak 2023 Salı günü TV8 canlı yayınında MasterChef Metin Yavuz ve Kıvanç Karadeniz arasında, Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin jüriliğinde oynanan kritik final oyununda tadım değerlendirmesi sonrasında 2022 MasterChef Türkiye şampiyonu Metin oldu. Metin, Masterchef kupasının yanı sıra büyük ödül olan lüks otomobili de kazandı.

RAKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

MasterChef 2022 şampiyonu olan Metin Yavuz rakibi Kıvanç'a teşekkür ederek, "Her zaman bana destek oldu, hep yanımdaydı teşekkür ediyorum. Bence bugün ikimiz de şampiyon olduk. Ben nişanlıma olan sözümü tuttum o yüzden çok mutluyum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.