VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’Lİ KURT’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

15 Ocak 2023

...................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Mudurnu’da partisinin ilçe başkanı ve yöneticileriyle bir araya geldi. Seçim için tüm partililerin sahada birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerektiğine dikkat çeken Kurt, “Aday listesine girmeyen arkadaşlarda kırgınlık göstermeden bu önemli seçimde aktif rol alarak katkı sağlamalı” dedi.

Bolu’da seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine başlayan CHP Bolu Milletvekili Ahmet Kurt, Göynük’ün ardından Mudurnu’ya giderek partisinin ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. CHP Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir, Mudurnu eski belediye başkanı Mehmet İnegöl, ilçe örgütü ve vatandaşlarla bir araya gelen Kurt, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bu yıl yapılacak genel seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olacağına dikkat çeken Kurt, “AK Parti hükümeti ülkeyi özellikle ekonomik anlamda batırma noktasına getirdi. Emekliler açlığa mahkum edilirken mutfaklardaki yangın her geçen gün büyüyor. Böylesi bir süreçte bu seçimler her zamankinden daha önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimde el ele verip çalışmalıyız. Milletvekilliği için belirlenecek üç ismin dışında kim olursa olsun küskünlük ve kırgınlık göstermeden CHP için sahada aktif olarak çalışması lazım. Seçimin son gününe kadar sandıktan iktidar olarak çıkacak partimiz için ele ele verme zamanı.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • hedefkitle
    15 Ocak 2023 • 08:52
    mesaj hdp ye mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.