VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN’DAN Z KUŞAĞINA ÇAĞRI

23 Ocak 2023

...........................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaklaşan 14 Mayıs seçimi öncesinde gençlere çağrıda bulundu. Başkan Özcan, “Lütfen bizim ve bizden büyüklerin yapamadığını siz yapın” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etti. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından 6’lı masa cumhurbaşkanı adayını henüz açıklamadı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçimler öncesinde gençlere ikametgah çağrısında bulundu.

“İKAMETGAHLARINIZI BULUNDUĞUNUZ ŞEHRE ALDIRMANIZ ÇOK ÖNEMLİ”

Özcan Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Özellikle Üniversiteli kardeşlerim, lütfen ikametgahlarınızı bulunduğunuz şehre aldırmanız çok önemli…Zira iktidar sahipleri en çok sizin sandığa yoğun bir şekilde gitmenizden korkuyor! Lütfen bizim ve bizden büyüklerin yapamadığını siz yapın” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    23 Ocak 2023 • 14:42
    Haftada 2 güne çıktı su kesintileri 4 saat 6 saat sen tutmuş Bolu'ya hizmet edemiyor 49 yere göz kıpıyon komiksin vesselam
  • vision
    24 Ocak 2023 • 01:52
    Sayın Tanu Özcan, siz başkan olunca vergileri kaldıracak mısınız? Üniversite Eğitimini bedava yapacak mısınız? Özel ve Vakıf üniversitelerini devlete çevirecek misiniz? Cemaat yurtlarını ve okullarını kapatabilecek misiniz? Hadi buyurun sözleşme yapalım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.