VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN O İDDİAYA YANIT GELDİ

3 Şubat 2023

.......................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş’ın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti ittifakının cumhurbaşkanı adayının olacağını iddia etmesinin ardından Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu’na konuşan Özcan, “Konuyla ilgili şimdilik yorum yapmıyorum” dedi.

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, twitter hesabından Türkiye siyasetine damga vuracak iddiada bulundu. Yarkadaş, Tanju Özcan’ın Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti ittifakının muhtemel cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıkladı.

Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu’na konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu konuyla ilgili şu anda bir yorum yapmayacağım. Söyleyeceklerim bu kadar” yorumunda bulundu.

4 yorum yapılmış
  • Adalet
    3 Şubat 2023 • 06:56
    Tanju Özcan Bolu nun kafasını karıştırip Halkla alay edip kılıktan kılığa girdi şimdi Türkiye' gündemine oturabilmek için her şeyi yapıyor milletvekili iken Türkiye Büyük Millet Meclisinde hiç bir şey yapmadı meclisi karıştırdı halk bir umut ışığı diye belediye başkanlığını verdi kimin ne görevi olduğu belli değil şimdi gözü Cumhurbaşkanlığında değil şahıs olarak niyeti Recep Tayyip Erdoğan i düşürmek Recep Tayyip Erdoğan inadına ve son
  • Garipbirkyl
    3 Şubat 2023 • 10:35
    Kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor Çok yüksekten uçuyor
  • Yldz
    3 Şubat 2023 • 10:58
    Çapı işte bu "0" kadar.
  • Kemal
    3 Şubat 2023 • 16:35
    Bu vatandaşı siz basın bu hale getiritorsunuz.Ne iciyorki heryere adayım diyebiliyor.Boş boş konuşuyor amaç hizmet degil gūndeme gelmek Yazık yazık ki ne yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.