VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN TANJU ÇOLAK'A TEPKİ

31 Mart 2023

.........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski futbolcu Tanju Çolak’a, “Sen kimsin koskoca kulübe, uzun yıllar Türkiye liginde önemli başarılara imza atmış Boluspor’a, taraftarına nasıl dil uzatıyorsun. Senin ne haddine. Kaçakçı, terbiyesiz adam” ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Boluspor’un kendi evinde Samsunspor’a 5-1’lik skorla yenilmesinin ardından eski milli futbolcu Tanju Çolak, katıldığı bir youtube programına Boluspor camiasını yönelik akıl almaz ifadeler kullandı. Çolak, Bolu Spor İl Güvenlik Kurulu’nun güvenlik nedeniyle Samsunspor taraftarının stada alınmaması kararını, “torpille” aldırdığı iftirası attı. Bununla da yetinmeyen Çolak, Boluspor ile seyirci yasağı kararında imzası olan Spor İl Güvenlik Kurulu yöneticilerine “ulan” diyerek, hakaretlerde bulundu.

“KAÇAKÇI TERBİYESİZ ADAM”

Çolak’ın skandal açıklamalarına ilk tepki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Özcan, Çolak’a tepki göstererek, “Hani eski bir milli futbolcu vardı ya Tanju Çolak, daha sonra organize kaçakçılıktan dolayı, araç kaçakçılığından dolayı 9 yıl hapis cezasına çarptırılmış eski bir hükümlü. Şimdi çıkmış televizyon programında Boluspor camiasına, Boluspor taraftarına, Boluspor kulübüne, Bolu’daki yöneticilerimize ağır hakaretler yağdırıyor, Boluspor’u aklınca aşağılıyor. Şimdi Samsunspor camiasına bir sözüm yok. Ama bu adamı böyle konuşturan kimse çıkıp Samsunspor camiası adına özür dilemeli Bolu halkından, Boluspor taraftarından. Böyle terbiyesizlik olmaz. Sen kimsin koskoca kulübe, uzun yıllar Türkiye liginde önemli başarılara imza atmış Boluspor’a, taraftarına nasıl dil uzatıyorsun! Senin ne haddine! Kaçakçı, terbiyesiz adam!” dedi.

“BUNUN HADDİNİ BİLDİRİN”

Çolak’ın, 2019 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti adayı Fatih Metin’e destek vermek üzere Bolu’ya geldiğine de değinen Özcan, “Bu adam seçim döneminde sırf isim benzerliğimiz var diye, Bolu sokaklarında dolaştıran AK Parti’ye oy isteten o zihniyete soruyorum O getirdiğiniz, Bolu’da çalıştırdığınız bu kaçakçı Boluspor camiasına hakaret ediyor, terbiyesizlik ediyor. Ya buna haddini bildirin, ya ben buna haddini bildiririm. Bununla aynı adı taşımaktan utanç duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • HasanHaskan
    31 Mart 2023 • 15:31
    Tanju başkanın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum-gereken cevabı haddini bildirerek vermiştir-
  • Lafebesi
    1 Nisan 2023 • 01:32
    Tanju bey belediye başkanlıgı degil çenesi ile ha bire laf ebeligi mesaisi yapıyor kendisinin Boluspora verdigi sözler askda kaldı önce o sözlerini yerine getirmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.