VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

40 YILLIK SİYASETÇİLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

24 Nisan 2023

.......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş, kısa sürede siyaset sahnesine o kadar hızlı ısındı ki, yaptığı ziyaretler ve kritik hamleleriyle parti içindeki kırgınlık ve küskünlükleri ortadan kaldırdı. Ramazan Bayramı’nda eski İl Başkanı Kazım Karsu’nun evine bayramlaşmaya giden Ateş, bazı kesimlere de mesaj verdi. Ateş ayrıca, İl Başkanı Ersan Türkoğlu ile uyum içinde çalışması gözlerden kaçmıyor.

CHP Bolu listelerinin birinci sırasına oturarak parti içinde bazı kesimlerin tepkisini çeken Türker Ateş, örgüt içinde ve ilçelerde yaptığı kritik ziyaretlerle tepkiyi en aza indirdi.  

Türker Ateş son olarak partinin abisi olarak bilinen ve örgütte halen ağırlığı olduğu bilinen eski İl Başkanı Kazım Karsu’yu evinde ziyaret ederek bazı kesimlere mesaj gönderdi. Karsu’nun çok sıcak karşıladığı Ateş, Karsu’nun evinde 1 saat kalarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Türker Ateş, adaylığına tepki gösteren bazı ilçe başkanları ve örgüt mensuplarını yakın markaja alarak gönüllerini aldı.  

İL BAŞKANI TÜRKOĞLU İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYOR

Türker Ateş, CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu ile uyum içinde çalışıyor. Türkoğlu ile sürekli fikir alışverişinde bulunan Türker Ateş, seçimlere günler kala gece gündüz çalışarak örgüte kendini fazlasıyla kabul ettirdi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.