KASIM ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ...

.....................

KASIM ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Haber: Bülent VELİOĞLU

Sabah Gazetesi Bolu Temsilcisi ve Bolu Olay Gündem Gazetesi muhabiri usta Gazeteci Kasım Şahin’in 2,5 yaşındaki Ankara kedisi ‘Süt’ hayatını kaybetti. Şahin çok sevdiği kedisinin ölümü sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Kasım Şahin’in İzzet Baysal Caddesi’nde omzunda gezdirdiği ‘Süt’ isimli kedisi hayatını kaybetti. Kentin en işlek caddesinde vatandaşların ilgisini çeken ve papağan gibi Kasım Şahin’in omzundan inmeyen Süt’ün yaşadığı hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Süt’ün ölümü tecrübeli gazeteciyi yasa boğdu.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.