VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

54 YIL SONRA GELEN ZAFER...

14 Mayıs 2023

.........................................................

MHP Bolu’da, ‘Bizim İsmail’ ile tarih yazdı ve CHP’yi geçerek ikinci parti oldu. 54 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkartan MHP’de büyük bir coşku yaşandı. Parti binasında heyecanlı bekleyiş yerini coşkuya bıraktı. İl Başkanı İlhan Durak, "Bolu'da tarihimizin en yüksek oyunu aldık" derken, İsmail Akgül ise, "Bütün Bolu'nun milletvekili olacağım" ifadelerini kullandı. 

‘Bizim İsmail’ sloganlarıyla seçim çalışmalarında büyük destek gören MHP Milletvekili Adayı İsmail Akgül, gördüğü desteğin karşılığını sandıkta da buldu. MHP, İsmail Akgül’ü Bolu’dan milletvekili çıkartarak 54 yıllık hasrete son verdi.

“TARİHİMİZİN EN YÜKSEK OYUNU ALDIK”

İlk açıklamayı yapan MHP İl Başkanı İlhan Durak, tarihlerinin en yüksek oyunu aldıklarını vurgulayarak; “Cenabı Allah bize Bolu’da bu başarıyı nasip etti. Türkiye genelinde de başarılı bir süreç geçirdik. Çünkü biz 2021 yılı itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm kadroları sahada samimiyetiyle, içten bir şekilde herkesi kardeş bilerek, kutsal sayarak bu süreci tamamladık. İnşallah Bolu’muza hayırlı olur, Milletimize hayırlı olur, Devletimize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Milletvekili seçilen İsmail Akgül ise, “54 yıl sonra bu zaferi yaşamanın, teşkilatlarımızı zirveye taşımanın onuru ve gururu içindeyiz. Oy veren, oy vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bütün Bolu'nun milletvekili olacağım. Neticesinde biz Bolu milletvekiliyiz, herkesi kucaklayarak, herkesin gönlüne girmeyi hedefledik. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. 

4 yorum yapılmış
  • ks
    15 Mayıs 2023 • 02:36
    Hayırlı olsun İsmail kardeşim
  • Bolulu
    15 Mayıs 2023 • 02:41
    Genç ve dinamik kişiler, toplum tarafından seviliyor ve daha başarılı oluyorlar. Hayırlı olsun. Keşke başlarındaki liderlerde genç olabilse. Değişim ve gelişim şart.
  • Vefa
    15 Mayıs 2023 • 06:56
    MHP ye ilk defa oy verdik bunda İsmail kardeşimizin kişiliği ve sayın Bahçelinin bunca yaşına rağmen tüm ülkücü kardeşlerimizle Reisin yanında dimdik durmaları olmuştur. Yani onların vefalı duruşlarına bir vefa
  • AbidinBGlen
    15 Mayıs 2023 • 16:33
    hayırlı uğurlu olsun inş.ALLAH UTANDIRMASIN..:))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.