VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER ÇOK MUTLU.. İL BAŞKANI DURAK; "BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ"

29 Mayıs 2023

...............................

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Ülkücü kadrolar üzerine düşen görevi yaptı. Cumhur İttifakı olarak AK Parti teşkilatlarıyla uyumlu bir süreç geçirdik. 54 yıl sonra milletvekili çıkarttık. Bize olan güveni boşa çıkartmayacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek,  Bolu halkına Türkiye Yüzyılına ve Cumhur İttifakına sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.

‘BİZE OLAN GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ’

Bolu halkının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milli bir duruş sergilediğini belirten MHP İl Başkanı İlhan Durak, “Bolu halkının ferasetine her zaman güvendik. Halkımız bu güvenimizi boşa çıkartmadı. Bizlerde inşallah onların bize olan güvenini boşa çıkartmayacak. Halkımız 28 Mayıs’ta tavrını istikrardan ve Türkiye Yüzyılından yana koymuştur. Yerli ve Milli bir duruş sergilemiştir.  Cumhur İttifakının oylarını %60’tan %64’e çıkartmıştır” ifadelerine yer verdi.

“SEVİNCİMİZİ YÜREĞİMİZE GÖMDÜK”

“MHP kadroları tüm teşkilatlarıyla birlikte büyük bir iş başarmıştır. Kolay değildir, 54 yıl sonra milletvekili çıkartıyorsun ve hemen ertesinde mutluluğunu, sevincini yüreğine gömüp, rehavete kapılmadan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’inci turu için 15 gün boyunca yoğun tempoda çalışıyorsun.  Tüm teşkilat mensuplarımıza bu özverilerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum.”

“AK PARTİLİ DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

“Bunun yanında Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti Teşkilatlarıyla yakaladığımız uyum ve çalışma birlikteliğinde bu başarıda payı büyüktür. Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in nezdinde tüm Ak Partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda Türkiye Cumhuriyetinin birliği ve beraberliği adına Bolu’nun geleceği adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhur İttifakına güvenip oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımızı kucaklayıp, hiç birini ayırmadan tek vücut olarak Bolumuz için çalışacağız.”

4 yorum yapılmış
  • Muhsin
    29 Mayıs 2023 • 08:00
    Yerel seçimlerde daha başarılı olmanın yolları hemen araştırılmalı ve seçime iyi hazırlanılmalıdır.Bizim İsmail,Bizim Bolu'ya dönüştürülmelidir.
  • Necdet
    30 Mayıs 2023 • 14:09
    Ak parti ile ittifak yapar yine Mhp
  • Kemal
    30 Mayıs 2023 • 17:26
    Belediye başkanlığı vasıf ister liyakat ister dürüstlük ister... bu seçimde yaptığı hata gibi Ak partinin yanlış bir liste yapması ile olabilir mi bilemem. - Ancak size tavsiyem..... Zenginden, liyakatsizden, inşaat mühendisi, harita teknikeri kadastrocu mütahit mimar avukat gibi adaylardan uzak durun.
  • AhmetBolu
    31 Mayıs 2023 • 00:12
    Tanju bey 2 senedir anket yaptırıyor bolu da karşısına çıkabilecek en büyük rakibi Mhp den Cihan Başaran ismi ön plana çıkıyor anketlerden.. Çok da güzerl olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.