VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKUMANIN VE BAŞARMANIN YAŞI YOK...

2 Haziran 2023

.............................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan 51 yaşındaki Erol Kartal ve 2 çocuk annesi Melek Öztaş öğrencilerle birlikte mezuniyet heyecanını yaşadılar.

 Mezuniyet töreni Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu kampüsünde gerçekleştirildi. 6 farklı bölümden 205 öğrenci uzun süren çabalarının ardından mezuniyet diplomalarını almanın gururunu yaşadı.

“HEM ÇOCUKLARIM HEM ARKADAŞLARIM OLDULAR”

İşletme bölümünden mezun olan 51 yaşındaki Erol Kartal, “2021 yılında üniversite sınavına girdim. İşletme bölümünden mezun oldum. Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu'nun en yaşlısı öğrencisi olarak ben de bugün mezun oldum. 51 yaşında üniversite diplomasını aldım. Öğrencilerle birlikte aynı sıralara oturduk, kendi çocuklarımla okuyor gibi üniversite sıralarında birlikte çalıştık. Onlar hem arkadaşım hem çocuklarım oldu” dedi.

ARTIK KENDİ AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURABİLİYORUM

Turizm bölümünden mezun olan 2 çocuk annesi Melek Öztaş ise, "Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu Turizm Bölümü'nden mezun oldum. Evliyim ve 2 çocuğum var. Bir taraftan çalıştım, bir taraftan okula geldim, diğer taraftan da ev işlerimi yaptım. Çok zorlandım aslında. Annem rahatsız olduğu için ona da ben bakmak zorunda kaldım. İnsan istedikten sonra her şeyi başarabiliyor. Artık kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum" ifadelerini kullandı.

  • OKUMANIN VE BAŞARMANIN YAŞI YOK...
  • OKUMANIN VE BAŞARMANIN YAŞI YOK...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.