AT YAYLASINDA KORKUTAN YANGIN...

........................

AT YAYLASINDA KORKUTAN YANGIN...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu merkeze bağlı At Yaylası’nda çıkan orman yangınına erken müdahale edilerek, yangın, büyümeden söndürüldü.

Bolu merkeze bağlı altı köyün yaylası olan ve Yılkı atlarına ev sahipliği yapan At Yaylası’nda henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazözler ve Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden söndürüldü.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu (2 yıl önce)
    Orada mangal yapıyorlar neden olacak baska
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    İçkicilerin yeri mangal ateş herşeyi yakiyorlar köylüler izin veriyor hatta evlerini açiyor arkadaşlarıyla hergün içiyorlar ilk olarak hata köylüde ve ev sahiplerinde alkoliklerin yeri
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.