VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER....

16 Ağustos 2023

.....................

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için CHP'den kovulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olay bir açıklama yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'e karşı kin beslediğini savunan Tanju Özcan, "Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. Yıllar geçtikten sonra daha iyi anlıyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için partiden önce 1 yıl daha sonra kesin ihraç kararıyla gönderilen Tanju Özcan olay bir iddia ortaya attı.

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

CHP'de acil bir değişime ihtiyaç olduğunu söyleyen Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

"ATATÜRK'E KARŞI KİN VAR"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı bir kin olduğunu öne süren Tanju Özcan "Bunu ilk kez söylüyorum." diyerek, "Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı 'Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'yi işaret eden Tanju Özcan şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu'nun gittiği yol yol değil. Sayın Kılıçdaroğlu sürekli olarak vurgular aslında özel sohbetlerde İhsan Sabri Çağlayangil'le yaptığı 'Dersim' röportajı... Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı 'Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var.

6 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdaletp
    16 Ağustos 2023 • 08:42
    Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu mu Atatürk'e kin duyuyor , Yoksa Tanju Özcan mi Kemal Kılıçdaroğlu nasıl öfke ve kin duyuyor. Tanju Özcan 2019 da belediye başkanı oldu sanki Bolu en yüksek Amiri gibi geçen ağustos ayı meclis toplantısında Bir konuşuyor sanki Bolu valiliği gibi bazen hazine ve maliye bakanı bazen iktidari eleştirmekten öteye gidiyor bazen Sayıştay denetçisi gibi görünüyor bazen Bolu sağlık bakanı gibi görünüyor Bolu sağlık ta 2. Sırad
  • gercek
    16 Ağustos 2023 • 09:11
    Birinin artık gerçekleri söylemesinin zamanı gelmişti, köroğlu da her zaman haksızlığa karşı çıkmıştır…
  • YalnzAdam
    16 Ağustos 2023 • 12:36
    Hadsiz güvenilmez bir dediği bir dediğini tutmayan By Tanju sana yazıklar olsun Düş artık CHP nin yakasından Bak By İmamoğlu'da yola geldi Umutların tükeniyor istenmiyorsun başka kapıya
  • KYL
    16 Ağustos 2023 • 13:11
    HADİ ORDAN HADİ ORDAN GAFANA GILIÇDAROĞLU GADAR DAŞ DÜŞER
  • Tantuni
    16 Ağustos 2023 • 15:44
    Her insan namkörlūğū bu derecede yapamaz buda bir maridet.Dūn Ataturkle birlikte 2 Kemal diye övdugu eski genel başkanını bugun yere sermek için 24 saat cabalıyor.Açıkca sormalı Tanju Özcana seni kimler bu manevralarda neyin karşılığında kullanıyor?
  • YalnzAdam
    16 Ağustos 2023 • 17:00
    By Başkan sizinde içinizde CHP ye karşı bir kin var Yoksa kovulduğunuz yere bu kadar düşmanlık etmezdiniz Gerçi niye böyle yaptığınız belli umudunuz CHP ye karşı bir partide kendinize yer bulmak gidin Meral ablanızla birlikte siyaset yapın ikinizde vefa nedir bilmiyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.