VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE İKİNCİ HAKAN AYDIN DÖNEMİ... HEDEF BOLU BELEDİYESİ

18 Ağustos 2023

...................

MHP Bolu teşkilatında ilçe kongreleri tamamlandı. Merkez İlçe Başkanlığı için tek aday mevcut Başkan Hakan Aydın olurken, Cumartesi saat 10:00’da günü yapılacak kongre öncesinde Aydın, “Bolu’ya hizmet aşkımız ise hiç bitmeyecek” dedi.

Bolu’da ilçe kongrelerini Merkez İlçe ile tamamlayacak olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Hakan Aydın, “Bolu’ya hizmet aşkımız hiç bitmeyecektir” dedi.

MHP Merkez İlçe Kongresi’nde tek aday olarak çıkan Hakan Aydın, “İlçelerimizde kongrelerimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Görevi devreden ülküdaşlarımıza davamıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bayrağı devralan yeni ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına görevlerinde başarılar diliyorum.

HEDEF BOLU BELEDİYESİ

Cumartesi günü saat 10.00’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapacağımız Merkez İlçe Kongremizle birlikte ilçe kongreleri sürecini tamamlamış olacağız. Tüm vatandaşlarımızı kongremize bekliyorum. Mücadelemiz Bolu Belediyesi’ne 3 hilalli şanlı bayrağımızı dikene kadar sürecektir. Bolu’ya hizmet aşkımız ise hiç bitmeyecektir” dedi.

1 yorum yapılmış
  • ngr
    20 Ağustos 2023 • 18:51
    Zekice bir hamle. Tanju Özcan bağımsız girerse CHP'nin oyu bölünür . Her iki taraf içinse toplanan oylar yetersiz kalır. AKP çekilir. Belediyeyi MHP kazanır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.