BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK

...........................................................................

BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri 10 ekip 21 personelle geçtiğimiz gün gıda denetimlerine başladı. Şehir merkezinde ve ilçelerde yapılacak olan denetim 14 gün sürecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı “Tarladan - Çiftlikten Sofraya Gıda Güvenilirliği" prensibi ile gıda güvenilirliğinin etkin ve sürdürülebilir bir şekilde devam etmesi hedefiyle 81 ilde eş zamanlı denetim seferberliği başlatıldı. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de denetimlere 21 Ağustos tarihinde başladı. 8 Eylül’e kadar sürecek olan denetimlerde 10 ekip 21 personel görev yapacak. Denetim çerçevesinde lokanta, restaurant, kafe, dönerci, fast-food, otel gibi toplu tüketim yerlerinde kontrol yapılacak. Kontrol edilecek olan alanlarda izlenebilirlik şartlarını sağlayıp sağlamadığı, asgari teknik, hijyenik ve muhafaza şartlarına uyulup uyulmadığına yönelik gıda denetimleri gerçekleştirilecek.

Haber Fotoğrafları
BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK
BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK
BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK
BOLU'DA ŞOK GIDA DENETİMLERİ 14 GÜN SÜRECEK

1 yorum yapılmış

  • Gerekli (2 yıl önce)
    İlk önce caddede açıkta satılan mısır ve Midye olayını çözün bence.Açıkta sıcak havada Midye özellikle çok mu sağlıklı oluyor hiç bakılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.