DEMİR VE ÇAKIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

............................

DEMİR VE ÇAKIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun tanınmış müteahhitlerinden iş insanı Murat Demir’in oğlu Caner Demir, Emine Çakır’la evliliğe ilk adımlarını atarak nişanlandılar. 

Gerede Elifim Resort Hotel’de düzenlenen nişan törenine Bolu’nun iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Caner Demir ve Emine Çakır’ın yüzüklerini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar taktı. Damadın babası Murat Demir ve gelinin babası Hasan Çakır misafirlerle tek tek ilgilendi. Nişana katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Caner ve Emine çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz.

 

Haber Fotoğrafları
DEMİR VE ÇAKIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
DEMİR VE ÇAKIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
DEMİR VE ÇAKIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.