VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AŞÇILAR DİYARI İÇİN KOLLARINI SIVADI

29 Kasım 2023

.......................................................................

Bolu’nun Mengen ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan genç siyasetçi Tugay Kabasakaloğlu, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklayarak, Mengen sanayi sitesinin yeni imar çalışmasıyla birlikte küçük ölçekli fabrikalar kurarak bakanlıklardan hibeler alacaklarını belirterek ilçenin büyümesi için çalışacaklarının altını çizdi.

Bolu’nun Mengen ilçesinde Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde AK Parti Milletvekili aday adayı olan genç siyasetçi Tugay Kabasakaloğlu, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de partisinden Mengen belediye başkan aday adayı oldu. İlçenin sevilen esnaflarından olan Kabasakaloğlu, Mengen Belediyesinin ilçeye yatırım dahi getirmekten aciz olduğunu vurgulayarak, yerel seçimlerin ardından AK Parti belediyeciliği ile ilçeyi büyütüp geliştirmek için bütün imkanların seferber edileceğini söyledi.

Son on yıldır 6 bin insanın vebalini taşıyan bir belediye ile karşı karşıya olduklarının altını çizen Kabasakaloğlu, “İlçemiz, hak ettiği değeri göremiyor. İlçemiz çerçöp içinde, yatırımsız ve projelerden yoksun bir durumda. Mengen'in adı büyük ama maalesef kendisi küçük durumda. AK Parti belediyeciliğiyle Mengen'i geliştireceğiz. Komşu ilçeler hibe ve destek alırken biz yalan ve dolanla uğraşmak zorunda kalmamalıyız. Aday adaylığı sürecinde, kim aday olursa olsun, Allah'ın nasip ettiği kişinin arkasında duracağız ve Mengen Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandıracağız. İlçemizin birçok hizmete ve yatırıma ihtiyacı var. Babahazır köyünden tünele kadar olan bütün yol alanını imarlaştırarak ihya etmeliyiz ki Mengen büyüsün. Doğalgazı ve dört yıllık kampüsü biz getirdik. Gastronomi fakültesini de bizim çabalarımızla tamamladık ve Mengen büyümeye devam edecek.” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ, ESNAFLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BELEDİYEYİ ALMALIYIZ

Kabasakaloğlu, çocuklarımız, esnaflarımız ve öğrencilerimiz için seçimleri kazanmaları gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Geçen gün belediyede bir işim vardı. Bir projeden bahsettim ve belediye çalışanı, 'Tugay abi, hangi parayla yapacaksın?' diye sordu. “Önemli olan parasız yapmak, parayla herkes yapar” dedim. Bu hizmet anlayışımızın bir göstergesi.  Kazanacak adaya, kazanacak insana destek verin. Bu belediyeyi almalıyız. Daha önce büyük bir festivalimiz vardı ama siyaset yüzünden kayboldu. Biz bu festivali yeniden büyüteceğiz ve Mengen'in adını duyuracağız. Belediyeciliğin asli görevleri bellidir ve bunları saymaya gerek yok. Ancak mevcut belediye maalesef bunları da yapamıyor. Mengen sanayi sitesinin yeni imar çalışmasıyla birlikte küçük ölçekli fabrikalar kuracağız ve bunlara bakanlıklardan hibeler alacağız. Türkiye'deki bütün büyükşehir belediyelerini Mengen'e sahip çıkması için ikna edeceğiz. Paramız varsa ödeyeceğiz, yoksa Cumhurbaşkanımıza başvuracağız. İki dönemdir kaybedilen belediyeyi alacak, kazanacak kişiye oy verin lütfen. Birlikte çalışarak ve herkesi kucaklayarak bu belediyeyi alacağız, şüphem yok."

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.