VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

IRAK'IN KUZEYİNDE 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

22 Aralık 2023

.................

Kuzey Irak’ta terör örgütünün saldırısı sonrası Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ta PKK'ye düzenlenen harekatta Pençe- Kilit operasyonu bölgesinde 3 askerin hayatını kaybettiğini, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada “Irak’ın Kuzeyi’nde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.” ifadeleri yer aldı. 

“4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ” 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilerek, “Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere ve teröristlerin kaçış istikametlerine ani hava harekâtı düzenlenmiştir. İlk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

2 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    22 Aralık 2023 • 15:19
    ALLAH rahmet eylesin..zaten hiç bitmediki..teker teker devam ediyor sadece BASINA duyrulmuyor..bunların kökünü kurutulmalı...
  • Sakine
    22 Aralık 2023 • 16:25
    Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun başimız saolsun allah ailelerine sabırlar versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.