VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA OKULDA VELİ TERÖRÜ

26 Mayıs 2024

.........................................................................

Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 2 öğrenci arasında yaşanan kavga velilerin de karışmasıyla karakolda bitti. Çocuğunun diğer veli tarafından tehdit edildiğini söyleyen Kader Tut İşler, “Bir veli gelip eşkıya gibi sınıf ortasında tehditler savuruyor. Bu nasıl iş!” dedi. 

Olay, Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesinde 2 öğrenci arasında yaşandı. İddiaya göre, okulda tartışmaya başlayan 2 öğrenci itişmeye başlayarak  kavga etti. Kavga eden Y.B Y. isimli öğrenci, eve gittiğinde annesi Kezban Y.'ye arkadaşı E.A ile kavga ettiklerini anlattı. Ertesi gün okula gelen veli Kezban Y., sınıfa girip kavgaya karışan diğer öğrenci kim olduğunu sordu. E.A isimli öğrenci, kendisinin olduğunu söyledi. 

 Cevabın ardından Kezban Y., E.A isimli öğrenciyi yanına çağırarak “Seni servise inip binerken mutlaka yakalayacağım. Sana daha büyük yaptırımlar uygulayacağım bu disiplin cezasıyla kalmayacak’’ sözleriyle öğrenciyi tehdit etti. 

Kezban Y. tarafından tehdit edilen E.A İsimli öğrenci, müdür yardımcısı Burak Özdemir ile görüştü. E. A. isimli öğrenci, Y.B.Y.  isimli öğrencinin annesinin kendisini tehdit ettiğini ve korktuğunu söyledi. İddiaya göre, müdür yardımcısı Burak Özdemir; “biz gerekeni yapacağız” diyerek E.A’yı sınıfa gönderdi.  

 Okul çıkışı servise binen E. A. isimli öğrenci, annesini arayarak olanları anlatıp korktuğunu söyledi. Veli anne Kader Tut İşler, sınıf öğretmenini aradı ve sonrasında okul müdür yardımcısı Burak Özdemir ile görüşerek bir yaptırım uygulanmasını talep etti. Veli  İşler’in talebi iddiaya göre karşılıksız kaldı.  

 Veli anne Kader Tut İşler, çocuğunun can güvenliğinin olmadığını söyleyerek Okul Müdür yardımcısı Burak Özdemir ve okul yöneticileri dahil olmak üzere, veli hakkında herhangi bir tutanak düzenlemedikleri ve gerekli mercilere başvurmadıkları, konuyu ört bas ettikleri, gerekli tedbirleri almadıkları gerekçesiyle Kezban Yılmaz’dan ve okul yönetiminden şikâyetçi olarak konuyu yargıya taşıdı. 

 Şikayetçi olan Kader Tut İşler “Çocuğumu sınıf ortasında tehdit ediyor. Oğlum durumu okul Müdür yardımcısına  iletiyor. Ancak Okul Müdür yardımcısı Burak Özdemir hiçbir yaptırım yapmayarak duyarsız kalıyor. Biz evlatlarımızı onlara emanet ediliyoruz. Bir veli gelip eşkıya gidi sınıf ortasında tehditler savuruyor. Bu nasıl iş! Ben şahıslar hakkında şikâyetçi oldum” diyerek tepkisini dile getirdi.

2 yorum yapılmış
  • eitim
    26 Mayıs 2024 • 15:52
    eğitim ailede başlar
  • Bolu1453
    26 Mayıs 2024 • 17:16
    Hal ve gidişat KOCAMAN bir 00000000... = lim0=0
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.