VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Oktay Güneş tekrar görevinde...

14 Haziran 2012

Bolu İl Özel İdaresi’nde İl Genel Sekreteri Yardımcısı olarak görev yaparken, görevinden alınan ve Özel ...

Bolu İl Özel İdaresi’nde İl Genel Sekreteri Yardımcısı olarak görev yaparken, görevinden alınan ve Özel İdare’de Ziraat Mühendisi olarak görev yapmaya başlayan Oktay Güneş’in açtığı Sakarya Bölge İdare Mahkemesi’nde görülen göreve iade davası sonuçlandı. Mahkeme neticesinde Oktay Güneş’in yeniden görevine dönmesi kararı çıktı.

 

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Oktay Güneş, Bolu Valisi İbrahim Özçimen tarafından geçen yıl görevinden alındıktan sonra Bolu İl Özel İdaresi'nde Ziraat Mühendisi olarak görev almaya başlamıştı. Ziraat Mühendisi Güneş, 4 yıl önce getirildiği genel sekreter yardımcılığında, Abant Tabiat Parkı ve Taşlı Yayla Göleti'nde yaptığı çalışmalar sebebiyle ödüllendirilmişti.

YOLSUZLUK İDDİALARI!

Oktay Güneş geçen yıl Ağustos ayında İl Özel İdaresi’nin de olay adamı olmuş ve görevden alındıktan sonra Bolu İl Özel İdaresinin kimi icraatları konusunda usulsüzlükler olduğunu iddia etmişti. Bolu merkezde bulunan bir tavuk çiftliğinin yolunun İl Özel İdaresi ekiplerince yapıldığını aktaran Güneş, yolsuzluğun tahmini bedelinin 150-200 bin TL civarında olduğunu, söz konusu usulsüzlüğün dönemin genel sekreteri Tahsin Akduman'ın bilgi ve onayı ile gerçekleştiğine dikkat çekmiş ve konunun, valiliğin bilgisi dahilinde olduğunu söylemişti.

 

KAYNAK: DETAY GAZETESİ

1 yorum yapılmış
  • vatandaş
    13 Haziran 2012 • 11:00
    kendisi sanki sütten çıkmış ak kaşık badem bıyıklı hırsızlar sizi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.